Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 / ark. klo 8–15    |   

Yritys tilaajana

Yrityksen järjestämä lastenhoito voi helpottaa henkilöstön työntekoa esimerkiksi koululaisten loma-aikoina tai flunssakausina. Tarjoamme mm. ryhmämuotoista lastenhoitoa työpaikoille tai sairaan lapsen hoitoa suoraan työntekijän kotiin. Suunnittelemme mielellämme yhdessä teille sopivan lastenhoitopalvelun.

Ryhmämuotoinen lastenhoito työpaikalla

Onko yrityksellänne kokous tai tilaisuus, jonka aikana henkilöstönne tarvitsisi apua lastenhoidossa?

Voimme räätälöidä yrityksenne tarpeisiin sopivaa lastenhoitoa. Meillä on mahdollisuus järjestää henkilöstönne lapsille muutaman tunnin lastenhoito kokouksen ajaksi tai koko päiväksi vaikkapa yrityksen tapahtuman yhteyteen. Lapsille voidaan suunnitella esimerkiksi yhteinen askartelu- tai satuhetki sekä ulkoilua, jos ympäristö sen turvallisesti sallii. Mahdolliset materiaalikustannukset laskutetaan sovitun toteutuksen mukaan. Tilat tulisi järjestyä yrityksenne toimesta.

Tarjouspyynnön voi toimittaa sähköpostitse kotisisar@vaestoliitto.fi, tai kysyä lisätietoja p. 020 799 5656.

Sairaan lapsen hoito

Flunssa-aalto päiväkodissa tai koulussa ei näy poissaoloina ainoastaan siellä, vaan myös vanhempien työpaikoilla. Kiireiseen aikaan tai kesken projektin, yhdenkin työntekijän poissaolo vaikuttaa työpaikalla muidenkin hyvinvointiin. Väestöliiton Kotisisaren kautta lastenhoitaja järjestyy vaivattomasti, kun työntekijäsi lapsi sairastuu.

Kun yrityksellä on sopimus Väestöliiton Kotisisaren kanssa, sairastapauksen sattuessa vanhemmat ottavat suoraan kotisisareen yhteyttä ja me järjestämme nopeasti sopivan hoitajan.

 

Varaa aika palveluihin

Soita ja tilaa kotisisar: 020 799 5656

Otamme tilauksesi vastaan puhelimitse arkisin klo 8–15. Kiireettömissä tilanteissa voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse kotisisar(a)vaestoliitto.fi.

 

Sopimusasioissa voit olla yhteydessä

Elina Korhonen
Palvelupäällikkö, Väestöliiton Kotisisar

Puh. 020 799 5651
korhonen(at)vaestoliitto.fi
Kalevankatu 16, 00100 Helsinki