Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 / ark. klo 8–15    |   

Usein kysyttyä

 

Miten tilaan kotisisaren?

Tee tilaus palvelunumeroomme 020 799 5656, ma-pe klo 8-15. Voit myös tehdä tiedustelun sähköpostitse osoitteeseen kotisisar (a) vaestoliitto.fi.

 

Voinko tilata Kotisisaren jo samaksi päiväksi?

Aina kannattaa soittaa ja kysyä, koska on mahdollista, että saamme järjestettyä hoitajan nopeallakin varoitusajalla. Muussa tapauksessa sitovat tilaukset olisi hyvä tehdän noin viikkoa ennen toivottua hoitoaikaa.

 

Mikä on Kotisisaren toimialue?

Kotisisar toimii pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Sipoo ja Porvoo. Voit kysyä mahdollisuutta myös muihin lähikuntiin, esimerkiksi Hyvinkäälle. Joissakin tapauksissa hoitaja saattaa järjestyä myös toimialueen ulkopuolelle.

 

Mihin vuorokaudenaikaan Kotisisaren voi tilata hoitamaan lapsia?

24/7 eli järjestämme hoitajia tarpeesi mukaan jokaiselle viikonpäivälle ja kaikkina vuorokaudenaikoina, joten myös yöhoito on mahdollista.

 

Minkä ikäisiä lapsia Kotisisaret hoitavat?

Hoidamme kaikenikäisiä lapsia vauvasta kouluikäisiin. Hoitajamme ovat lastenhoidon ammattilaisia, jotka osaavat huomioida myös lasten erityistarpeet.

 

Saammeko aina saman Kotisisaren?

Sinulla on mahdollisuus esittää toiveesi tutusta hoitajasta. Emme voi luvata, että toivottu hoitaja on vapaana juuri asiakkaan tarvitsemana aikana mutta pyrimme hoitajien mahdollisimman vähäiseen vaihtuvuuteen.

 

Mitä Kotisisaren työtehtäviin kuuluu?

Tilausta tehdessäsi on tärkeää, että kerrot millaista apua tarvitset. Hoitajien tehtäviin kuuluvat ikätasoinen lastenhoito ja lapsiperheen päivittäiset askareet. Pienten lasten päiväuniaikaa voidaan hyödyntää kodinhoidollisiin tehtäviin.

 

Voiko Kotisisar ulkoilla lastemme kanssa?

Kyllä. Hoitajat ulkoilevat lasten kanssa sinun toiveidesi mukaisesti.

 

Voiko Kotisisar hakea lapsemme päiväkodista, kerhosta tms.?

Kyllä. Hoitajat voivat hakea lapset kävellen tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

 

Voiko Kotisisar kuljettaa perhettämme autolla?

Ei. Hoitajat eivät voi kuljettaa perheenjäseniä omalla eikä perheenne autolla.

 

Mihin Kotisisaren hinnoittelu perustuu?

Hoitajamme ovat ammatti-ihmisiä, jotka saavat työstänsä asianmukaisen palkan. Työnantajana huolehdimme kaikista työnantajakustannuksista. Koulutamme hoitajamme säännöllisesti sekä heille tarjotaan ulkopuolista työnohjausta. Työntekijämme ovat vastuuvakuutettuja. Väestöliiton Kotisisar ei saa toimintaansa ulkopuolista tukea.

 


 

Kysy kotisisarilta

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Lähetä se meille. Voit jättää yhteystietosi, niin vastaamme sinulle mielellämme.