Header

Tilaa hoitaja puhelimitse: 020 799 5656 / ark. klo 8–13    |   

Haemme tuntityöntekijöitä lapsiperheiden kotipalveluun

Haluatko tehdä mielekästä työtä, jolla on tarkoitus? Tule meille tuntityöntekijäksi helpottamaan lapsiperheiden arkea.

Etsimme joukkoomme sosiaali- tai terveydenhuollon tutkinnon omaavia ammattilaisia, joilta sujuvat niin lastenhoito kuin kodinhoidolliset tehtävät. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelusta, olet oma-aloitteinen ja pidät itsenäisestä työskentelystä ihmisten parissa. Edellytämme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja mutkatonta suhtautumista työhön. Tehtävään valituilta tarkistetaan lain edellyttämä rikostaustaote.

Tarjoamme sinulla paitsi mukavan ja antoisan työn, erittäin kilpailukykyisen palkan ja vahvan tuen työn tekemiseen. Maksamme työntekijöillemme alaa keskimääräistä parempaa tuntipalkkaa. Toimistomme ohjaava tiimi on tukenasi ja koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti. Myös työnohjausta on saatavilla.

Tuntityöntekijänä voit itse määrittää, missä ja milloin haluat työskennellä. Työtä voit tehdä oman elämätilanteesi mukaan paljon tai vähän. Työ sopii myös esim. lisäansioksi tai osa-aikatyöksi opintojen oheen.

Töitä on kuitenkin monipuolisesti tarjolla, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä hakemuksesi https://kotisisar.fi/hae-toihin/

Lisätietoja Palvelujohtaja Satu Sepänmaa p. 020 799 5651 (arkisin klo 9-13 välillä) tai etunimi.sukunimi(at)vaestoliitto.fi